Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a anunţat că meciurile de seniori organizate sub egida forului condus de Adrian Petre vor avea loc, dar doar în anumite condiţii. În schimb, cele întrecerile destinate juniorilor au fost suspendate.

Iată integral comunicatul AJF Buzău:

„În conformitate cu Hotararea Comitetul de Urgenţă al FRF din 08.03.2020 si având în vedere punctul 2 al Hotărârii nr. 6 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Comitetul de Urgenta al AJF Buzău a luat urmatoarele hotarari:

1. Dispune ca în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiții:
– numărul de participanți să fie mai mic de 200 .
– să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori elaborată la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică (anexată).

2. Suspendarea competitiilor de copii si juniori organizate la nivel judetean respectiv,
Juniori U 19 , Juniori U17 Judetean, Juniori U15, Juniori U14, Juniori U13, Juniori U12 și Juniori U11, Interliga Natioanala, pana la data 31.03.2020 inclusiv.”

Mai jos este ataşată decizia Federaţiei Române de Fotbal.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.