Momente grele pentru “Vioară”! Tehnicianul buzoienilor are probleme cardiace

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Stresul şi agitaţia, principalii inamici ai antrenorului de la Gloria
vioara
Ion Viorel, antrenor Gloria Buzău.

Zilele trecute, Ion Viorel, tehnicianul divizionarei secunde, Gloria Buzău a efectuat mai multe drumuri la o clinică medicală privată din Braşov, în urma unor probleme cardiace, de care „Vioară” a aflat recent. Stresul şi problemele cotidiene şi-au pus amprenta asupra sănătăţii tehnicianului din Crâng care săptămâna viitoare ar putea suferi o intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei artere. Operaţia de by-pass (n.r. operaţie chirurgicală care are ca scop restabilirea circulaţiei sângelui prin înlocuirea unei artere rupte sau rănite) ar putea avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare, Ion Viorel urmând a se prezenta luni din nou la clinica braşoveană.

„O să fie bine, nu mă sperii din atât”

În ciuda posibilei intevenţiei chirurgicale la care ar putea fi supus, antrenorul formaţiei din Crâng este optimist. Sâmbătă, 2 noiembrie acesta îşi va aniversa ziua de naştere şi nici nu concepe să nu fie alături de elevii săi în partida pe care Gloria Buzău o va juca la Brăila: „Nu este o situaţie foarte bună, dar am trecut eu prin mai grele şi sunt convins că va fi bine. Am avut ceva probleme cu tensiunea în ultima perioadă, dificultăţi care nu au încetat în urma tratamentelor obişnuite aşa că am fost să cer sfatul medicului specializat. Luni o să mă duc din nou la Braşov şi vom vedea cum stă treaba exact”. Operaţia de revascularizare ar putea fi întreprinsă de o brigadă de medici din Târgu Jiu. Sâmbătă, de la ora 11.00, Gloria Buzău va juca în deplasare cu CF Brăila în cadrul rundei cu numărul 11 din prima serie a ligii secunde la fotbal.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentComunicat de presă – DJST Buzău
Articolul următorŢinte înalte pentru tehnicianul Viitorului
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".