NU AU BANI PENTRU MECI! Luceafărul în imposibilitatea de a organiza meciul de Cupă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Calificarea în faza a II-a a Cupei României la futsal nu este o bucurie pentru Luceafărul Buzău. Fotbaliştii buzoieni vor întâlni liderul Ligii I, Autobergamo Deva însă în acest moment gruparea prezidată de Iulică Trăsnea nu are bani pentru organizarea meciului. Partida ar putea fi amânată sau formaţia din Deva ar putea câştiga confruntarea la masa verde.

Luceafărul Buzău se află în imposobilitatea de a organiza meciul din faza a II-a a Cupei României la futsal, acolo unde buzoienii ar fi trebuit să întâlnească liderul Ligii I, Autobergamo Deva în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”. Motivul principal îl reprezintă vistieria clubului, care la ora actuală este goală.

Chiar dacă întâlnirea va avea loc, buzoienii vor evolua cu o echipă formată preponderent din jucători tineri. În ciuda diferenţei de eşalon şi valoare, oficialii echipei buzoiene nu exclud o surpriză. Meciul dintre divizionara secundă Luceafărul Buzău şi liderul campionatului din România este programat pentru duminică, 5 martie, cu începere de la ora 17:00, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.