Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Promovarea în Liga Naţională de handbal feminin a făcut ca oficialii echipei din Crâng să renunţe la prelungirea contractelor a mai multe jucătoare din lotul care a readus echipa din Buzău la masa bogaţilor. SCM Gloria Buzău nu se va baza pe serviciile mai multor handbalistele din echipa care a terminat campionatul en-fanfare, pe primul loc în Seria A a Diviziei A. Printre jucătoarele care nu vor mai îmbrăca tricoul formaţiei din Crâng se numără: Gabriela Vrabie, Mădălina Mureş, Nicoleta Vlad, Denisa Matei, Alina Lupu, Alina Dragu, Ana Maria Micu şi Gabriela Drugău, ultima cu mari şanse să treacă în staff-ul tehnic al SCMGB. Sigure de prezenţa în lotul SCMGB, în stagiunea care va urma să înceapă în luna septembrie sunt Anca Lipan Ionescu, Alina Horjea, Ionela Goran, Andreea Măginean, Cristina Strahan, Roxana Tabarcea şi Cristiana Ciuplea. Privitor la portarul Laura Bujoiu, oficialii buzoieni încă poartă tratative cu aceasta pentru prezenţa şi-n sezonul următor în lotul buzoiencelor. Handbalistele cărora le-au expirat înţelegerile cu SCMGB au devenit libere de contract, fiecare urmând să îşi găsească noi angajamente.

Buzoienii au efectuat deja primele mutări, atât pe piaţa internă, cât şi pe cea internaţională. Mai multe straniere se vor afla sub bagheta tehnicianului Romeo Ilie din toamnă. Vezi aici despre cine este vorba.

Antrenorul Romeo Ilie şi Radu Bogdan, seful de secţie al buzoiencelor au vorbit, în exclusivitate despre transferurile care urmează în Crâng, în cadrul emisiunii „Prelungiri”. Vezi mai jos ediţia integrală a emisiunii difuzate pe Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.