Roşu şi Anton, trimişi la Gloria II Merei!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

marian-rosu

Fostul principal şi fostul şef al centrului de copii şi juniori împart aceeaşi funcţie la satelit

Schimbări pe bandă rulantă la divizionara secundă Gloria Buzău. După ce noul tehnician, Ion Viorel, a revi­gorat lotul buzoienilor prin „repatrierea“ unor foşti jucători şi transferul altor de la CS Otopeni sau CF Brăilă, iată că şi organigrama formaţiei din Crâng suferă modificări majore.

Marian Roşu, tehnicianul alături de care Gloria Buzău a încheiat sezonul precedent, se va ocupa de echipa secundă a „glorioşilor” care va fi înscrisă în Superliga judeţeană, cel mai înalt eşalon al sportului „rege” din Buzău. Tot de satelit se va ocupa şi Nicolae Anton, care va împărţi funcţia cu Marian Roşu, după ce ani de zile s-a ocupat de soarta Centrului de Copii şi Juniori „Jean Luca”. Anton a fost înlocuit în funcţie de Gheorghe Tănase, antrenor cu portari în stagiunea precedentă.

Cinci grupe de pitici „glorioşi”

Centrul de copii şi juniori „Jean Luca” va fi alcătuit în continuare de cinci grupe. Este vorba despre formaţiile  de juniori A şi B, care vor lua startul în campionatele repu­blican şi cele de copii C, D şi E. De cei mai „vârstnici” dintre juniori (jr. A 18 – 19 ani) se va ocupa Nicolae Anton, de juniorii B (16 – 17 ani) Gabriel Marcu, în timp ce juniorii C (14 – 15 ani) vor „cădea” în sarcina lui Constantin Stan. De cei mai mici dintre juniori, D şi E, se vor ocupa Romică Stan şi Gabriel Marcu.

Parteneriat cu Primăria Merei pentru „satelit”

Oficialii Gloriei Buzău îşi doresc să încheie un ­partene­riat cu oficialităţile locale în privinţa echipei secunde care ar urma să poarte denumirea de Gloria 2 Merei. Formaţia anterior amintită ar urma să fie „satelitul” formaţiei de seniori şi să îşi dispute meciurile pe cocheta arenă din Merei, bază sportivă inaugurată în urmă cu patru ani. Autorităţile locale din comuna buzoiană ar trebui să suporte costurile de transport şi administrare a bazei sportive, în timp ce restul sarcinilor ar cădea în grija conducătorilor buzoieni. În ciuda planului pe care şefii din Crâng vor să-l implementeze la Merei, stadiul proiectului este încă la nivel de discuţii.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.