S-a stabilit programul ligii a II-a! Debut “de foc” pentru Gloria Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

frf-casa -fotbalului

În această dimineaţă, la Casa Fotbalului a fost stabilit programul competiţional al noii stagiuni de liga a II-a. Divizionara secundă Gloria Buzău va evolua în prima etapă în deplasare, iar în primele patru runde va întâlni în Crâng două foste componente ale Ligii I.

Gruparea din Crâng nu a avut noroc la tragerea la sorţi a poziţiilor pentru stabilirea programului competiţional al ligii a II-a la fotbal. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor debuta în deplasare, împotriva formaţiei nou promovate în eşalonul secund, Bucovina Porojata. Apoi, fotbaliştii buzoieni vor confrunta în primul meci oficial al sezonului pe teren propriu Ceahlăul Piatra Neamţ, iar peste două runde la acest meci, pe Rapid Bucureşti, tot acasă. Între timp, în runda a treia, Palimaru şi compania vor juca afară cu Rapid SucevaIată meciurile complete ale buzoienilor din prima parte a sezonului:

IMAGINE PROGRAM GLORIA

 

Cele 28 de echipe au fost împărţite în două serii a cîte 14 echipe, componenţa acestora fiind validată prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iulie 2015. Sezonul 2015-2016 al Ligii a 2-a este programat a debuta pe 29 august anul curent. Olimpia Râmnicu Sărat, reprezentanta judeţului Buzău în liga a III-a va afla programul competiţional din noua stagiune, marţi, 18 august.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.