Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Vasile Niţă, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău vrea să scrie istorie cât timp se va mai afla la cârma celui mai mare club sportiv din judeţ. Conducătorul buzoienilor a vrut să fie primul şef de club a cărui entitate sportivă să îi fie decontate băuturile alcoolice, în limita a 110 de lei/ zi/ persoană, iar acesta a fost la un pas să reuşească.

Joi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Buzău a fost aprobat bugetul pentru anul în curs al SCM Gloria Buzău (mai multe detalii aici), însă din acesta a fost scos următorul paragraf:

Sursă facsimil: ReporterBuzoian.ro

Cu alte cuvinte, doleanţă conducătorului SCMGB de a îi fi decontate din bani publici, cheltuielile pentru alcool nu a trecut de vigilenţa consilierilor locali din Opoziţie. Mai precis, omul de sport George Vlad, director al Palatului Copiiilor Buzău a atras atenţia asupra acestuia aspect, refuzat cum era şi normal chiar de către Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău. Edilul buzoian a aprobat solicitarea lui George Vlad, de a scoate paragraful din proiectul de hotărâre locală şi a dat dovadă de prezenţă de spirit când a comentat textul din iniţiativa buzoienilor:

„Într-adevăr, nici eu nu sunt de acord cu acestă propunere. De aceea, eu zic să scoatem acest paragraf și să introducem o țuică pentru domnu’ Niță!” – Constantin Toma, primar Mun. Buzău

Propunerea lui George Vlad a fost admisă, iar paragraful din hotărâre, eliminat. Clubul nu va mai putea acum să deconteze băuturile alcoolice pentru sportivi, antrenori, arbitri și alți oficiali, la mesele organizate după competițiile internaționale desfășurate la Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

2 COMENTARII

  1. […] şedinţa CLM, deşi îi puteau oferi argumente viabile în susţinerea Normelor Financiare SCMGB (vezi materialul aici SCM GLORIA BUZĂU | „O ţuică pentru domnul Niţă!” Conducătorul SCMGB, …). Compartimentul Juridic se face autorul unui lanţ de greşeli de neconceput pentru pretenţiile […]