Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliștii divizionarei „C”, Sport Club Municipal Gloria Buzău vor avea parte de sărbători de iarnă liniștite după ce s-au impus cu 4 la 0, pe teren propriu, în cadrul ultimului joc oficial din prima parte a sezonului. Elevii lui George Timiș au câștigat la scor ultimul meci din 2018, disputat în fața proprilor suporteri, în compania celor de la Forestra Suceava. Rezultatul din Crâng, alături de victoria nesperată a celor din Râmnicu Sărat, în fața celeilalte candidate la accederea în eșalonul secund, Oțelul Galați (n.r. scor 1-0, gol G. Bobe, min. 39) face ca SCMGB să încheie prima parte a campionatului pe primul loc, cel puțin la egalitate de puncte cu următoarea clasată, dar cu un joc mai puțin disputat.

Buzoienii au reușit să deschidă scorul rapid, prin Răzvan Catană (min. 4). Au urmat reușitele lui Robert Mihalache (min. 58), a lui Florin Cazan (min. 74) și de cea a lui Robert Asăvoaiei (min. 88) care a închis tabela la 4-0.

Cealaltă reprezentantă a județului Buzău în liga a III-a, Metalul Buzău a fost învinsă la limită, scor 1 la 0, în deplasare de CSM Pașcani. Peste o săptămână va avea loc ultima rundă a turului, atunci când Metalul Buzău va primi vizita celor de la Sănătatea Dărăbani, CSM Râmnicu Sărat se va deplasa la Fălticeni pentru jocul cu formația Șomuz din localitate, iar SCM Gloria Buzău va sta din cauza retragerii celor de la CSM Roman.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.