“SECUNDUL” CENTRULUI FRF, SUSPENDAT UN AN DE ZILE! Romeo Stan a bătut un arbitru cu pumnii şi picioarele

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fostul jucător al Gloriei, Romeo Stan, în prezent antrenor al Liceului cu Program Sportiv şi “secund” al Centrului de Excelenţă “Tricolor 11” de la Buzău a fost suspendat un an de zile din activitatea competiţională după ce a bătut un arbitru de vârstă cu elevii săi. Oficialul Federaţiei Române de Fotbal era deja suspendat pentru agresarea altui arbitru, în momentul în care a pătruns pe teren la jocul cu CSM Râmnicu Sărat şi a lovit arbitrul.

Romeo Stan, fiul celui mai prolific atacant din istoria Gloriei Buzău a comis-o din nou. Antrenorul celor de la Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balas Soter” a intrat pe teren în minutul 60 al confruntării dintre echipa sa şi CSM Râmnicu Sărat, acolo unde l-a bătut pe centralul partidei. Potrivit motivării deciziei Comisiei de Disciplină şi a raportului de arbitraj, sub privirile jucătorilor de nici 16 ani, Stan a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele pe tânărul “fluieraş”.

Suspendarea din orice activitate fotbalistică pe durata unui an calendaristic şi sancţiunea pecuniară în valoare de 800 de lei au venit în momentul în care Stan era deja suspendat trei etape pentru bruscarea arbitrului dintr-un meci al formaţiei TEAM Săgeată, echipă la care are rolul de jucător. Cătălin Cighir, directorul celor de la LPS Buzău nu a dorit încă să comenteze inccidentul şi ne-a transmis telefonic că antrenorul instituţiei pe care o conduce va face recurs privitor la hotărârea Comisiei de Disciplină. Poziţia Liceului cu Program Sportiv a fost completată de declaraţia telefonică a fostului decar din curtea Gloriei Buzău, care a precizat că şi-a angajat un avocat întrucât datele raportului de arbitraj sunt eronate şi nu relevă realitatea petrecută pe teren. Motivarea hotărârii a venit în această dimineaţă, iar potrivit regulamentului Stan are la dispoziţie cinci zile pentru a ataca decizia “la recurs”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.