Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

AV Consulting organizează în perioada 12-14 decembrie, cu sprijinul firmei de consultanţă şi management Agora Buzău, suportul HC Buzău 2012 şi al Consiliului Judeţean Buzău, primul curs de perfecționare destinat antrenorilor de handbal din România.

Stagiul cuprinde 3 zile de cursuri teoretice şi practice (12-14 decembrie 2022), participanții urmând să aibă parte de activităţi pentru perfecționare alături de antrenori sau campioni olimpici cu zeci de ani de experiență în handbal. Astfel, la sala sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău vor fi prezenți Didier Dinart, Alain Quintallet, Alexandru Buligan și Rareș Fortuneanu.

Cine este Didier Dinart?
Didier Dinart a fost un jucător important și este considerat drept unul dintre cei mai buni jucători defensivi de handbal din lume. Această titulatură i-a acordat porecla de „La Roca” (Stânca) în Spania. De asemenea, este unul dintre cei mai rezistenți jucători ai echipei naționale: prima sa apariție la echipă a fost pe 20 decembrie 1996 împotriva Croației.

File:Didier Dinart 04.jpg - Wikimedia CommonsA câștigat toate cele trei titluri majore la handbal (Campionul European, Campionatul Mondial, Jocurile Olimpice). El a reprezentat Franța la patru Jocuri Olimpice, inclusiv câștigând medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 și la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.