Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sâmbătă, 05.02.2022, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, s-a desfășurat prima etapă din Divizia A de handbal masculin – Playoff-ul tineretului. Echipa noastră a întâlnit pe CSM Alexandria, în fața căreia a câștigat la pas cu o diferență uriașă de 24 de goluri. Toți jucătorii noștri au avut un parcurs bun și o linie ascendentă de la începutul meciului până la final, însă pivotul Robert Gheorghe a ieșit în evidență, de această dată, atât cu un procentaj foarte bun, cât și cu un număr foarte mare de goluri marcate (14 goluri din 18 aruncări). De asemenea, a reușit să recupereze mingii importante în apărare.

Ceilalți marcatori ai echipei au fost: Anton Marius – 4 goluri, Carpiuc Adrian – 10 goluri, Gheorghe Robert – 4 goluri, Tălmaciu Alexandru – 7 goluri, Oprea Ionuț – 3 goluri, Păncescu Vlad – 4 goluri și Mirică Ionuț – 3 goluri.

În acest moment, HC BUZĂU 2012 – DIV A se află pe locul 1 al clasamentului, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească pe teren propriu formația CSM București.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.