Dănuț Paveliuc și Viorel Bodan, noul cuplu de antrenori de la Râmnicu Sărat.
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Marius Tîrîlă şi Sorin Bodoc, antrenorul principal, respectiv antrenorul secund al formaţiei CSM Râmnicu Sărat au decis să se retragă de la cârma echipei râmnicene potrivit informaţiei furnizate de site-ul local râmnicpress.ro. Publicaţia anterior menţionată precizează faptul că în loc acestora au sosit Dănuţ Paveliuc, fost antrenor şi jucător al echipei din Râmnicu Sărat în ultimele două decade, Viorel Bodan, unul dintre jucătorii emblematici ai fotbalului râmnicean, în prezent antrenor de portari şi Costică Roşca, fostă glorie a fotbalului buzoian, în postura de director tehnic.

Potrivit RâmnicPress, cei doi antrenori au blamat și bugetul mic oferit echipei pentru nivelul Ligii a III-a, considerându-l insuficient, dar și numărul restrâns de jucători. Conform lui Tîrîlă, fotbaliștii râmniceni au încercat să nu lipsească la multe antrenamente, chiar dacă majoritatea dintre ei aveau cu totul alte locuri de muncă, însă problema cea mai mare a fost legată de plecarea la muncă, în străinătate, a unor fotbaliști în plin sezon competițional.

CSM Râmnicu Sărat evoluează în Liga a III-a şi ocupă penultima poziţie în prima serie, cu doar 15 puncte la 10 puncte distanţă de primul loc care asigură menţinerea în eşalonul terţ şi în stagiunea următoare, cu doar trei etape înainte de finalul stagiunii. Fotbaliştii râmniceni sunt matematic retrogradaţi în Liga a IV-a.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.