Totul sau nimic! HM Buzău întâlneşte sâmbătă ACS Şc. 181 SSP Bucureşti

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
cs-hm-buzau
Sursă foto: HM Buzău.ro

Echipa locală de handbal va întâlni sâmbătă, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” formaţia ACS Şcoala 181 Bucureşti, ocupanta a locului trei în ierarhia Diviziei A. Partida se va disputa în cadrul rundei cu numărul nouă din al doilea eşalon al handbalului românesc. Sâmbătă trecută, Handbal Municipal Buzău a câştigat confruntarea disputată în deplasare cu Spartac Bucureşti, meci ce a avut loc în cadrul rundei cu numărul opt din Divizia A. Handbalistele buzoience au reuşit să revină după ce la pauză erau conduse cu 15 la 12 şi au câştigat jocul cu scorul final: 31 la 27. Sâmbătă, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău, formaţia locală – ocupantă a poziţiei secunde, va întâlni echipa ACS Şcoala 181 Bucureşti, ocupanta ultimului loc pe podiumul Diviziei A şi totodată campioană en-titre la junioare 1. Ştefan Miloş, preşedintele grupării din Buzău trage semnalul de alarmă înaintea confruntării cu bucureştencele.

“Este un meci foarte dificil pentru noi, pentru că vom întâlni campioana României la junioare I. Vom încerca să facem un joc cât mai bun şi să obţinem un rezultat cât mai bun. Ne dorim ca spectatorii să ne înţeleagă şi să ne susţină şi în momentele dificile ale jocului. Va fi un joc greu, pe care ni-l dorim să-l câştigăm dar este foarte greu deoarce vom întâlni un adversar valoros şi foarte bine motivat care nu a pierdut nici un joc în stagiunea curentă”  – Ştefan Miloş, preşedinte HM Buzău.

Nu este nici o tragedie dacă vom pierde”

În ciuda optimismului său, oficialul buzoian a spus că dacă buzoiencele vor pierde acest meci nu va fi nici o tragedie pentru că obiectivul curent al formaţiei pregătite de Romeo Ilie este promovarea tinerelor talente în garnitura de start a HM Buzău. “Noi vom aborda partida la victorie. Obiectivul nostru este să promovăm jucătoare tinere în garnitura de start, pentru ca în următorii ani să avem un lot tânăr şi valoros. Dacă vom termina campionatul pe primul loc sau pe poziţia secundă nu ne vom da la o parte dar suporterii noştri trebuie să înţeleagă că nu aceasta este obiectivul nostru”. Înaintea confruntării directe, HM Buzău se află pe locul al doilea cu 21 de puncte, la unul distanţa de liderul campionatului, în timp ce bucureştencele “încheie” podimului cu 20 de puncte. Meciul dintre HM Buzău şi ACS Şcoala nr. 181 Bucureşti va avea loc în cadrul etapei a IX-a din Divizia A şi se va disputa sâmbătă la Buzău. Accesul spectatorilor la această partidă este gratuit.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.