Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Viktor Angelov este noul jucător al Gloriei Buzău. Acesta a semnat un contract valabil cu echipa noastră pe o perioadă de un an și jumătate și va face parte din lotul de 25 de jucători, care va pleca luni în stagiul de pregătire din Bulgaria.
În vârstă de 28 de ani, Viktor Angelov şi-a făcut junioratul la Borussia Dortmund, apoi a evoluat la echipele de seniori ale celor de la Rabotnicki, Metalurg Skopje şi Shkupi din Macedonia de Nord, Ujpest din Ungaria şi Siroki Brijeg din Bosnia-Herţegovina, dar şi pentru FC Voluntari, în 2021, pentru care a marcat un gol în 14 partide. Akademija Pandev din primul eşalon al Macedoniei de Nord este ultima echipă pentru care a evoluat noul atacant al Gloriei Buzău.
Mutări pentru play-off
Viktor Angelov completează lista noutăţilor din această iarnă, din lotul lui Adrian Mihalcea. Vă reamintim că în prima parte a pregătirii de iarnă au mai semnat cu formaţia noastră portarii Denis Rusu (CSU Craiova) şi Dragoş Horeboiu (revenit după împrumutul la ACS Câmpulung Muscel Elite), fundaşul Alexandru Şuteu (U. Constanţa), mijlocaşii Răzvan Greu (Unirea Dej), Istvan Fulop (Bekescsaba/Ungaria), Andrei Pandele (U. Constanţa) şi atacantul nigerian Joseph Godwin (UTA Arad).
În plus, internaţionalul de tineret U20, Robert Sălceanu şi-a prelungit angajamentul cu formaţia noastră până în 2026.
La capitolul plecări…
Cu cinci jucători s-au reziliat contractele (acordul ambelor părţi). Este vorba despre Albert Popa, Mihai Neicuţescu, Cristian Ciobanu, Răzvan Matiş, Georgian Honciu. Sergiu Pârvulescu şi Alin Manea au semnat cu Kids Tâmpa Braşov şi respectiv Metalul Buzău, iar Wynney Boison, Alexandru Munteanu şi Dorin Burlacu sunt în discuţii privind situaţia contractuală.
Sursă fotografii: pagina de facebook FC Buzău
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.