Victorie chinuită! România U21 a învins la Buzău selecţionata similară a Albaniei

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

1-2

România U21 a cîştigat amicalul cu reprezentativa Albaniei, scor 3-1, în primul meci jucat după ruşinea trăită cu Germania, 0-8. Golurile tricolorilor au fost marcate de Iancu, Neagu şi Tănase, în timp ce oaspeţii au înscris prin Murriqi. Viorel Moldovan, tehnicianul reprezentivei de tineret nu a fost mulţumit de calitatea suprafeţei de joc, dar a mulţumit publicului buzoian pentru susţinere şi prezenţa în număr mare.

Naţionala României U21 a obţinut prima victorie, scor 3-1, după dezastrul din partida cu Germania (0-8), din preliminariile Campionatului European din 2015. La finalul jocului, selecţionerul Viorel Moldovan a recunoscut că jocul tricolorilor trebuie îmbunătăţit.

albania-romania

“Se putea şi mai bine. Am avut momente când am suferit. Albania ne-a pus în dificultate, are jucători buni. E important că am câştigat acest joc pentru moralul nostru. Victoria e foarte bună pentru moralul nostru. I-a prins bine lui Gabi Iancu pentru că nu a avut banderola în acest meci. A marcat, a spart gheaţa. Gazonul nu a fost foarte bun, dar vreau să le mulţumesc celor prezenţi pe stadion. În Bucureşti, probabil că nu am fi avut atâţia spectatori”, a declarat Viorel Moldovan, selecţionerul României U21.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.