VIDEO. 13 cu dragoste! HM Buzău rămâne pe primul loc şi după meciul cu Neptun

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

hm-buzau-2016

De ziua îndrăgostiţilor, handbalistele de la Buzău au sărbătorit… a XIII-a victorie a sezonului. Handbal Municipal s-a impus în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, cu 27 la 23 în faţa celor de la Neptun Constanţa. Buzoiencele şi-au revenit în repriza secundă, după ce la pauză erau conduse cu 14 la 10 şi se menţin pe prima treaptă a ierarhiei în Divizia A.

Sincron Roxana Tabarcea, jucătoare HM Buzău

Echipa locală de handbal feminin a izbutit să obţină a XIII-a victorie din sezonul curent al Diviziei A sâmbătă, în compania formaţiei Neptun Constanţa. Formaţia oaspete a încheiat prima repriză în avantaj, conducând cu 14 la 10, însă jucătoarele pregătite de Romeo Ilie şi-au revenit în partea secundă, reuşind să câştige cu 27 la 23.

Sincron Romeo Ilie, antrenor HM Buzău

În ciuda victoriei, Romeo Ilie, antrenorul echipei din Buzău, s-a arătat dezamăgit de evoluţia jucătoarelor sale din prima repriză. În partea secundă şi-a făcut apariţia în teren Anca Lipan Ionescu, decisivă în opinia antrenorului din Buzău în ecuaţia victoriei. HM Buzău rămâne, în continuare, pe prima poziţie a clasamentului primei serii din liga secundă de handbal feminin, cu 40 de puncte, cu trei mai multe decât ocupanta locului secund Danbius Galaţi, dar şi cu un meci mai mult decât gălăţencele. Etapa viitoare, buzoiencele se vor deplasa la Bucureşti pentru jocul cu formaţia CSM 2 din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.