VIDEO: 26 de echipe din judeţ riscă neprogramarea din cauza datoriilor către AJF!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ajf-buzau

26 de echipe din fotbalul judeţean riscă să nu mai înceapă partea secundă a competiţiilor interne. Cluburile au datorii către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău. Membrii Comitetului Executiv al AJF Buzău se vor întâlni mâine, în prima şedinţă din acest an, în vederea rezolvării problemelor curente ale forului condus de Pompiliu Coşconea.

Peste 62.000 de lei are de recuperat Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău de la 26 de echipe, participante în campionatele judeţene. Este vorba despre opt formaţii din liga a IV-a, nouă din penultima divizie şi alte nouă din ultimul eşalon.
Luceafărul Buzău conduce în topul datornicelor cu peste 6.000 de lei, urmată de Steaua Săhăteni, Recolta Cislău şi Carpaţi Nehoiu. La polul opus se află Recolta Sălcioara, cu 650 de lei.
Olimpia Râmnicu Sărat, prezentă cu două formaţii, prima în eşalonul patru şi a doua în liga a VI-a are de dat 3.350 de lei.

Potrivit site-ului oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, din cauza restanţelor financiare, echipele respective riscă neprogramarea la jocuri, începînd cu returul ediţiei de campionat 2014-2015 şi nu pot efectua transferuri, vize anuale şi legitimaţii.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.