VIDEO. ACS Pheonix domină şahul la nivel de juniori în Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

sorin-iordachescu-sah

Pheonix Buzău domină competiţiile juvenile de şah din judeţ. Micuţii pregătiţi de Sorin Iordăchescu şi-au adjudecat titlul suprem la Campionatul Judeţean, întrecere organizată recent la Buzău. Reprezentanţii Pheonix au devenit campioni la şase categorii, iar la alte patru „au prins” podiumul.

Recent, la Buzău, a avut loc Campionatul Judeţean de Șah pentru juniori, competiţie reintrată în calendarul Federaţiei. Concursul a fost organizat pe două secțiuni de vârstă, respectiv copii sub și peste 10 ani, eveniment la care au participat peste 40 de elevi de la cluburile de şah din judeţ. Juniorii Asociaţiei Club Sportiv Pheonix Buzău s-au impus clar în faţa celorlalți competitori.

La fete au câștigat Bianca Brătulescu (8 ani), Anamaria Nicola (10 ani), Anca Cosma (12 ani) și Denisa Zota (14 ani), în timp ce la concursul pentru băieți au devenit campioni Ștefan Berechet (12 ani) și Andrei Stan (14 ani). De la Clubul Phoenix au mai urcat pe podium Radu Cujbescu și Cezar Bulancea (12 ani) – pe locul II și Bogdan Onel (8 ani) și Andrei Neagu (10 ani) – pe locul III.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.