VIDEO. Adrian Petre, președintele AJF Buzău, și-l dorește „secund” pe Ionuț Dragomir, de la Tricolorul Gălbinași

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Mâine, la ora 16.00, va avea loc adunarea generală a membrilor afiliați, în care Dragomir poate fi numit vicepreședinte al celei mai importante asociații din județ. A mai rămas doar puțin timp până la alegerile care vor de­sem­na următorul vice­pre­șe­dinte al Asociației Județene de Fotbal Buzău. Dintre cei pa­tru candidați anunțați ini­țial, au mai rămas doar trei. Este vorba despre Ionuț Dragomir, Radu Isac și Florin Popescu. Al patrulea, Liviu Ciolan, și-a retras candidatura și va participa la alegerile pentru funcția de președinte al Fede­rației Române de Minifotbal.

Printr-o intervenție telefo­nică, în cadrul emisiunii „Sport Maxim“, de la TV Buzău, Adri­an Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal, și-a numit favoritul pentru a doua poziție ca importanță în organigrama forului buzoian. Șeful fotbalului buzoian și-l dorește ca „secund“ pe Ionuț Dragomir, președintele divi­zionarei a V-a Tricolorul Găl­binași.

Să continuăm pe aceeași linie!

Atuurile lui Dragomir sunt experiența, devotamentul și implicarea pe care a dovedit-o  în fotbalul buzoian. Totodată, Petre a adus ca argument faptul că în dreapta sa speră să ia loc un tânăr, iar membrii afi­li­ați ar trebui să dea dovadă de aceeași încredere în Dragomir, la fel cum au procedat în cazul său. „Mi-aș dori să îi am alături pe toți trei, însă, ca preferință, aș vrea să mergem pe mâna tineretului. Am început o noua perioadă în urmă cu câteva luni de zile și așa cum membrii afiliați au avut încredere în mine, ca tânăr, așa îmi doresc să aibă și în Ionuț Dragomir“, a spus Adrian Petre, preșe­din­te AJF Buzău.

Confirmat de CV

Fost arbitru și jucător de fotbal, Ionuț Dragomir este în pre­zent președintele formației Tricolorul Gălbinași, una dintre pretendentele la accederea în primul eșalon fotbalistic din județ. În ultimii doi ani, în care a ocupat fotoliul de lider al echi­pei din Gălbinași, Dra­go­mir a realizat investiții în infrastructură, dar și în lotul de ju­cători, convingând mai mulți com­ponenți ai Gloriei să se alăture demersului său. „Sunt foarte multe paliere care ar pu­tea să fie îmbunătățite prin entuziasmul și implicarea de ca­re numai un tânăr ar putea să dea dovadă. Asta nu în­seam­nă că îmi desconsider oponenții, ci doar spun că este nevoie de disponibilitate și sacrificiu pentru a face ca lucrurile să fie mai bune. Proiectele mele vizează atât sectorul juvenil, pe care îl consider cel mai important, cât și aspecte care țin de întreaga activitate la nivel de seniori a AJF Buzău“, a precizat Ionuț Dragomir.

Un ciolan mai mare la FR de Minifotbal

Liviu Ciolan, președintele formației Unirea Zorești, totodată director economic al Consiliului Județean și mana­ger al echipei de fotbal pe teren redus cu aceelași nume și-a retras luni candidatura. Ciolan s-a înscris în cursa pentru funcția de președinte al Federației Române de Minifotbal, acolo unde are prima șansă, având în vedere relațiile foarte bune pe care acesta la are cu conducătorii FRF.

În cursă au mai rămas doar trei candidați. Este vorba des­pre Ionuț Dragomir, președintele echipei Tricolorul Găl­binași, Radu Isac, șeful celor de la Locomotiva Buzău, și Florin Popescu, președintele grupării Viitorul 08 Vernești. ședința în care membri afilați vor alege noul „vice“ va avea loc mâine, de la ora 16,00, în amfiteatrul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter“.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.