VIDEO. AJF, sprijin pentru cluburile care pot obţine fonduri nerambursabile

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În premieră la nivel naţional, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a dezvoltat un program care vine în sprijinul cluburilor din cadrul ligiilor inferioare. Oficialii forului buzoian s-au întâlnit cu reprezentanţii echipelor şi i-au consiliat în privinţa obţinerii fondurilor nerambursabile pentru a sprijini fenomenul fotbalistic. Două întâlniri au avut deja loc, iar încă trei urmează să fie organizate în perioada următoare.
Iniţiativa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău vine în spriijinul formaţiilor din judeţ care întâmpină probleme în obţinerea de fonduri nerambursabile pentru a îşi susţine activitatea. O comisie formată din oficiali buzoieni s-a întâlnit deja în cadrul a două întrevederi cu şefii echipelor din judeţ, dar şi cu primarii localităţilor din care acestea provin.
În ultimii ani, tot mai multe primării din judeţ au întâmpinat probleme în urma controalelor efectuate de Camera de Conturi, care a sesizat maniera nu tocmai legală prin care autorităţile finanţau activitatea sportivă a cluburilor. Conducătorilor grupărilor din Buzău le-au fost aduse la cunoştiinţă toate metodele legale prin care pot aloca bani către sport.
Venit la iniţiativa preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Adrian Petre, programul pare să prindă în rândurile membrilor afiliaţi, aceştia fiind receptivi în cele două întâlniri care s-au desfăşurat săptămâna trecută.
Programul a debutat cu o întrevedere la Râmnicu Sărat, urmată de alta la Pătârlagele şi va continua cu încă două întâlniri, organizate de data aceasta în Buzău şi la Pogoanele, vizite care vor avea loc în perioada imediat următoare.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.