VIDEO: Amical. Gloria Buzău s-a impus, din nou, în faţa râmnicenilor de la Olimpia

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-olimpia-ramnicu-sarat

Fotbaliştii buzoieni şi-au continuat programul de pregătire pentru partea a 2-a a Campionatului ligii secunde, cu un meci amical disputat astăzi, la Râmnicu Sărat, în faţa formaţiei Olimpia din localitate. Buzoieni au câştigat cu 2 la 0, graţie reuşitelor „semnate” de Burlacu şi Dedu, noua achiziţie din Liga I a.

În ciuda terenului dificil, buzoienii au dominat autoritar partida disputată la Râmnicu Sărat, în faţa liderului judeţean Olimpia. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au deschis scorul la jumătatea primei reprize, la capătul unei acţiuni spectaculoase, încheiate cu gol de Dorin Burlacu. Dedu, ultimul venit în Crâng, jucător adus de la prim-divizionara CSMS Iaşi, a marcat pentru prima dată în tricoul grupării buzoiene. Jucătorii Gloriei au mai lovit bara de două ori pe parcursul celor 90 de minute.

Dan Tulpan, conducătorul grupării din liga secundă este încrezător în şansele pe care fotbaliştii buzoieni le au în privinţa accederii în play-off-ul campionatului. Oficialul din Crâng a tras un semnal de alarmă în privinţa primelor jocuri oficiale.

Partea a II-a a campioantului ligii secunde se va relua pe 28 februarie, cu etapa a XVII-a, atunci când Gloria Buzău se va deplasa la Dorohoi, pentru jocul cu formaţia FCM din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.