VIDEO. Baraj pentru EURO la Buzău! „Tricolorii” întâlnesc Ungaria în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Echipa naţională de futsal la Buzău. Fotografie realizată în 2007.
Echipa naţională de futsal la Buzău în ultimul turneu oficial de calificare UEFA. Fotografie realizată în 2007.

Naţionala de futsal a României va disputa la Buzău, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” meciul cu Ungaria, din cadrul play-off-ului pentru calificarea la Campionatul European din 2016. Întâlnirea va avea loc la mijlocul lunii septembrie, iar accesul spectatorilor va fi gratuit.

Echipa de futsal a României va reveni la Buzău. Pe 15 septembrie, „tricolorii” vor disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” un meci din cadrul play-off-ului pentru calificare la EURO 2016. Partida dintre cele două ţări vecine va avea loc începând cu ora 19.00, iar accesul spectatorilor în incinta sălii va fi gratuit. Gazda competiţiei europene de anul viitor va fi Serbia.

Reprezentativa de futsal a României a disputat de-a lungul vremii mai multe meciuri în sala din Buzău. Prima confruntare a avut loc în 2007, când „tricolorii” au întâlnit reprezentativa similară a Egiptului. În 2011, echipa naţională a organizat un turneu internaţional la Buzău, la care au luat parte reprezentativele Greciei, Italiei şi Turciei, iar de atunci arena buzoiană a mai fost gazda câtorva întâlniri internaţionale. România a terminat pe locul trei în grupa a VII-a a preliminariilor pentru campionatul european din Serbia, cu şase puncte, la egalitate cu ocupantele primelor două poziţii: Kazahstan şi Portugalia. „Tricolorii” au fost cea mai bine clasată echipă de pe locul trei şi „au prins” astfel barajul pentru EURO 2016. Meciul retur al dublei manşe va avea loc pe 22 septembrie, la ora locală 20.00 în Fonix Hall din Debrecen. Evenimentul din Sala Sporturilor este organizat în parteneriat, de către Federaţia Română de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău.

 

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.