Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Edward Iordănescu a fost prezentat oficial, luni, în funcţia de manager general al Gaz Metan Mediaş. în cadrul conferinţei de presă declarând că obiectivul său este calificarea echipei în play-off-ul Ligii 1.
Iordănescu Jr. a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate şi va fi ajutat de antrenorii secunzi Flavius Boroncoi și Alex Radu. Buzoianul Bogdan Pârvu se va ocupa de pregătirea portarilor, Ciprian Prună va fi preparator fizic, iar staff-ul este completat de Marius Francisc, analist tehnic.

Iordănescu și Pârvu la primul antrenament cu Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: Joma Romania

Pârvu este unul dintre oamenii de bază a lui Iordănescu și a mai făcut parte din staff-ul echipelor CFR Cluj și Astra Giurgiu. După demiterea lui Iordănescu din Gruia, Pârvu a venit la Buzău unde s-a ocupat benevol pentru o scurtă perioadă de portarii divizionarei „C”, SCM Gloria Buzău.

VIDEO | CONFERINȚĂ DE PRESĂ GAZ METAN MEDIAȘ

„Le promit suporterilor că vom face tot ce putem prin energie şi devotament pentru a face lucruri frumoase pentru echipă şi comunitate. După plecarea de la CFR am dorit o perioadă de pauză, deşi au fost mai multe propuneri din campionatul intern. M-a onorat interesul, dar mi-am dorit această pauză. Eu zic că Gaz Metan are o echipă competitivă. Nu vreau schimbări foarte multe în această pauză, poate să ne completăm cu anumiţi jucători. Am încredere în acest grup. Eu îmi doresc să duc echipa în play-off. Este un obiectiv realizabil, cred în el, chiar dacă va fi o luptă acerbă”, a spus Edi Iordănescu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Pai sunt buzoieni care fac cariera in alta parte, gen Parvu, Ilie Stan, etc
    Sa nu mai spun de Pufi Stoian, agent cunoscut, acum prin Belgia si Olanda. Oameni care ar fi ajutat enorm, daca ar fi fost coptati la actualul club. Dar nu se vrea, sunt niste inculti si amatori acolo , care habar nu au de mama lor si de sport.Au ajuns sa plateasca 3-4000 eur pt jucatori de mana a doua adusi la recomandare lui Ciprian Petre?? Pai cine este asta?? Vai de mama lor …. Dl Timis oricum este pus acolo ca si papusica …. ca in rest nu stie nimic.