VIDEO: Din victorie în victorie. HM Buzău – HCF Piatra Neamţ: 37 – 24, (20 – 12)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa locală de handbal feminin a obţinut încă o victorie în Divizia A. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus cu 37 la 24, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în faţa formaţiei HCF Piatra Neamţ. Prin victoria de ieri, HM Buzău își păstrează locul trei în clasament, la trei puncte distanţă de primele două clasate, dar cu un joc mai puţin decât acestea.
Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au obţinut a patra victorie consecutivă în actuala stagiunea a Diviziei A la handbal feminin, după ce s-au impus ieri, la Buzau, cu 37 la 24, 20 – 12 la pauză, în faţa nemţencelor de la HCF. HM Buzău are maximum de puncte după primele patru runde.

Pentru gruparea buzoiană urmează o serie de patru meciuri dificile în care va întâlni toate reprezentantele Capitalei în Divizia A. În funcţie de rezultatele înregistrate în următoarea lună, trupa prezidată de Miloş se poate detaşa în vârful clasamentului, luând o opţiune considerabilă la promovarea în Liga Naţională sau poate compromite iarăşi un sezon încă din prima parte.

Etapa viitoare, Ionescu şi compania se vor deplasa la Bucureşti, acolo unde vor întâlni formaţia Ştiinţa din localitate. Înaintea confruntării directe, HM Buzău ocupă locul trei cu 12 puncte, în timp ce bucureştencele ocupă poziţia secundă cu trei puncte mai mult, dar şi cu un meci mai mult disputat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.