VIDEO EXCLUSIV | Opriţa a confirmat amicalul dintre Juventus şi Gălbinaşi. Adi Petre, intermediar

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Daniel Opriţa, tehnicianul primei divizionare Juventus Bucureşti a confirmat în exclusivitate pentru BuzăulSportiv.ro prezenţa grupării din primul eşalon la Gălbinaşi, acolo unde va disputa un meci de pregătire în compania formaţiei Tricolorul din localitate (n.r. Liga a IV-a de Buzău). Declaraţiile tehnicianului oltean al celor de la Juventus au venit imediat după partida pierdută la limită, scor 1 la 0 cu Universitatea Craiova (cronica, galeria foto şi declaraţiile buzoianului Ciprian Petre aici). Partida va avea loc pe 1 septembrie, cel mai probabil după amiaza. Meciul reprezintă primul joc de la renovarea micuţei arene din Gălbinaşi. Adrian Petre, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău, totodată preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a avut un rol decisiv în aducerea formaţiei din Colentina la Gălbinaşi, fapt datorat relaţiilor foarte bune pe care acesta le are cu oficialii primei divizionare.

„Vom profita de pauza prilejluită de meciul dintre România şi Armenia şi o să disputăm la Buzău un meci de pregătire în compania unei divizionare judeţene (n.r. Tricolorul Gălbinaşi). Nu mă deranjează că vom susţine un meci de pregătire în compania unei formaţii inferioare” – Daniel Opriţa, antrenor Juventus Bucureşti

Adrian Petre, vicepreşedintele CJ Buzău & preşedintele AJF Buzău. Foto: AndreiPitigoi.ro

„Am avut o discuţie cu dl. Chivorchian (n.r. Gheorghe, preşedinte Juventus Bucureşti) în urma căreia domnia sa a fost de acord ca echipa sa să dispute un meci de pregătire la Buzău pe 1 septembrie. Ştiţi că stadionul din Crâng este trecut ca a doua arenă în dosarul de licenţiere al celor de la Juventus, iar acceptul de a juca un amical la Buzău nu a putut decât să mă bucure. Îi aşteptăm cu braţele deschise şi sper ca pe viitor să aducem şi alte echipe din Liga I la Buzău”Adrian Petre, vicepreşedinte CJ Buzău & preşedinte AJF Buzău.

VIDEO EXCLUSIV BUZĂULSPORTIV.RO | OPRIŢA CONFIRMĂ AMICALUL CU TRICOLORUL GĂLBINAŞI

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.