VIDEO EXCLUSIV! Salih Jaber, fost atacant la Gloria: „Buzăul a rămas în inima mea, mai mult decât Craiova!”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
nedelcu-viorel-salih
La Buzău, Salih Jaber s-a revăzut cu doi dintre foştii săi antrenori, Leonida Nedelcu şi Ion Viorel.

Fost atacant în Crâng, Salih Jaber s-a aflat pentru câteva ore în Buzău. În prezent la FC Zakho, în Irak, Jaber a trecut pe la restaurantul tehnicianului Ion Viorel, acolo unde s-a regăsit cu foştii săi antrenori, “Vioară” şi Leonida Nedelcu. Jucătorul irakian a spus că îi era dor de Buzău şi că i-ar fi plăcut să îşi încheie cariera la prima sa formaţie din România.

Salih Jaber a venit la Buzău însoţit de tehnicianul Leonida Nedelcu, antrenor cunoscut pentru destinaţiile exotice în care “a predat” fotbal. Jaber a spus că îi lipseşte atmosfera de la Buzău, pentru că pe vremea când acesta îmbrăca tricoul Gloriei, media de spectatori în Crâng trecea de 10.000.

Salih Jaber a venit la Buzău pe finalul stagiunii 2003-2004, reuşind să înscrie şase goluri în 10 meciuri, fapt care a făcut ca Universitatea Craiova să-l transfere în stagiunea imediat următoare. Irakianul a promovat cu oltenii în Divizia A şi a reuşit, per total, să marcheze 3 goluri în 14 meciuri pentru “lei”. A urmat revenirea în Crâng, Jaber bifând promovarea şi cu Gloria Buzău pe prima scenă a fotbalului românesc, după 13 jocuri în care a înscris de trei ori.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.