VIDEO. FC Buzău nu este nici clona, nici urmaşa Gloriei Buzău! Turturică: „FC Buzău este un club personal, particular, al meu”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Ionel Turturică, preşedinte FC Buzău, alături de antrenorul principal Gabriel Ibriş.
Ionel Turturică, preşedinte FC Buzău, alături de antrenorul principal Gabriel Ibriş.

Ionel Turturică, preşedinte FC Buzău: „M-am gândit că în 2 ani s-ar putea să iau palmaresul şi emblema Gloriei pe te miri ce”

Ionel Turturică, preşedinte FC Buzău: „FC Buzău este un club personal, particular, al meu. Mi-am ales oamenii alături de care să lucrez”

Ionel Turturică, preşedinte FC Buzău: „La ora actuală, nu am nici o treabă cu Gloria Buzău”

Ionel Turturică, conducătorul FC Buzău nu vede noua echipă de fotbal a oraşului ca fiind urmaşa defunctei Gloriei, nici clona acesteia, deşi jucătorii antrenaţi de Gabriel Ibriş vor evolua pe stadionul „Gloria”, în culoriile fostului club. Oficialii FC Buzău nu s-au arătat interesaţi de palmaresul şi emblema Gloriei.
FC Buzău a preluat juniorii C, D şi E ai clubului Gloria Buzău, practic toţi jucătorii sub 16 ani, în timp ce LPS Buzău „înregimentat” juniorii republicani, adică cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani. Ionel Turturică nu a vrut să spună care este modalitatea prin care FC Buzău a intrat în posesia jucătorilor şi nici dacă a plătit ceva către executorul judecătoresc al Gloriei.
Mai mult, FC Buzău va beneficia de toate utilităţile complexului sportiv „Gloria” în contul datoriei pe care Ionel Turturică o are de recuperat de la Gloria lui Tulpan.
Conducătorul FC Buzău nu a vrut să dezvăluie numele celorlalţi membri fondatori, chiar dacă autorităţile buzoiene şi-au arătat intenţia de a finanţa în viitorul apropiat noua entitate.
Turturică a încheiat conferinţa de presă prin a preciza că FC Buzău nu se doreşte a fi continuitoarea Gloriei Buzău. FC Buzău este condusă de Ionel Turturică în postura de preşedinte şi de Gabriel Ibriş în cea de antrenor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.