VIDEO + FOTO. Altfel de Gloria. Jucătorii buzoieni, implicaţi în „Şcoala Altfel”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Jucătorii Gloriei Buzău au luat parte la activităţile organizate în săptămâna „Şcoala Altfel”. În această dimineaţă, fotbaliştii au fost vizitaţi în Crâng de zeci de elevi din judeţ, iar la prânz o selecţionată Old-Boys a disputat un meci cu elevii Şcolii Generale Nr. 12 Sf. Apostol Andrei, chiar în curtea şcolii.gloria-grup-scoala-12

Gloria Buzău reprezintă în continuare un pol de atracţie pentru copiii şi tinerii din judeţ. Fotbaliştii antrenaţi de Viorel Ion au fost vizitaţi în această dimineaţă de zeci de elevi care au avut ocazia să facă fotografii şi să schimbe pase cu jucătorii grupării din Crâng. Vizita celor mici i-a bucurat atât pe jucători, cât şi pe managerul general Viorel Ion.

tribuna-gloriaCopii de toate vârstele au fost prezenţi la şedinţa de pregătire condusă de „Vioară”, iar aceştia au dovedit că fotbalul nu le este străin.

vioara-director

La prânz, terenul de fotbal din curtea Şcolii Generale Nr. 12 Sfântul Apostol Andrei a găzduit întâlnirea dintre selecţionata Old Boys a Gloriei Buzău din care nu au lipsit Viorel Ion, Gabi Ibriş, Romeo Bunică sau Marian Roşu şi formaţia şcolii, formată din elevi şi cadre didactice. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 6 la 6, iar micuţii au fost încântaţi de faptul că au înfruntat „nume grele” din Crâng. Fotbaliştii Gloriei au apreciat experienţa, despre care spun că ar repeta-o oricând.

curtea-scolii

Meciul cu cei mici a stârnit nostalgia în rândurile fotbaliştilor buzoieni, care şi-au amintit de teneşi rupţi pe suprafaţa bituminoasă şi de genunchii juliţi. Gloria Buzău va continua să desfăşoare activităţi în care să fie implicaţi tinerii şi elevii din judeţ, în perioada imediat următoare, atunci când echipele liceelor din Buzău vor fi invitate să participe la jocuri amicale, chiar pe arena din Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.