Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi, la prânz, seria meciurilor din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. În tragerea efectuată la Casa Fotbalului, sorţii au decis:

campioana judeţului Buzău va întâlni câştigătoarea competiţiei judeţene din Galaţi.

Judeţul Buzău a făcut parte din regiunea 7 Sud Est: Buzău, Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa şi Vrancea. Iată calendarul meciurilor din regiunea 7:

Galaţi – Buzău

Brăila – Vrancea

Constanţa – Tulcea

Click aici pentru video!

La capătul turului de campionat, pe primul loc în L4 de Buzău se află AS TEAM Săgeata (n.r. 43 de puncte), urmată la 4 puncte distanţă de Voinţa Lanurile (39 de puncte), în timp ce în judeţul Galaţi, Universitatea Dunărea de Jos ocupă primul loc, cu 37 de puncte, iar pe poziţia secundă se află cu 35 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi.

Pentru campioana judeţului Buzău, primul meci va avea loc în deplasare.

Golurile marcate în deplasare contează dublu, iar dacă egalitatea persistă se va trece la două reprize de prelungire de câte 15 minute fiecare, dacă şi atunci egalitatea se menţine, se va trece la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de arbitraj sunt cele la nivelul ligii a III-a, iar în cazul judeţului Buzău, acestea vor fi acoperite de către AJF Buzău.

Cartonaşele galbene înregistrate în Liga a IV-a nu vor conta pentru meciurile de baraj, în schimb cartonaşele roşii, da. Primul meci va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 18:00, iar returul este programat pentru 22 iunie, ora 17:30.

Barajul de promovare în Liga a III-a, atât manşa tur, cât şi cea retur vor putea fi vizionate în exclusivitate, pe site-ul Buzăul Sportiv.ro!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.