VIDEO + FOTO | LPS A INAUGURAT SALA DE SPORT! Directorul liceului nu ştie cât a costat şi nici cine este proprietar

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” are de câteva săptămâni o nouă sală de sport. Astăzi, stabilimentul sportiv a fost inaugurat cu fast în faţa autorităţilor locale şi judeţene, a directorilor de la principalele instituţii de învăţământ din oraş şi a lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău nu a putut oferi informaţii despre costurile lucrării şi nici despre cine este proprietarul noului complex sportiv.

salaMoment istoric pentru Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”. Noua sala de sport a liceului a fost inaugurată în prezenţa mai multor oficialităţi locale şi judeţene. La tăierea panglicii au fost prezenţi şi reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, prin preşedintele Răzvan Burleanu şi secretarul general Gabriel Bodescu.

VIDEO, CĂTĂLIN CIGHIR, DIRECTOR LPS BUZĂU (IMAGINI AMATOR)

VIDEO

Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău nu a ştiu să spună cât a costat construcţia care a fost inaugurată după aproape trei ani de la începerea lucrărilor. Şeful Liceului cu Program Sportiv „crede” că Primăria Buzău este proprietara noului stabiliment sportiv.15491843_384083628590799_751878857_oPrezent la inaugurarea sălii de sport şi a noului internat, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, consideră că statul român, prin autorităţile locale şi judeţene trebuie să susţină infrastructura şi competiţiile la nivel de copii şi juniori cu orice ajutor pe care îl pot oferi.panglica Toţi sportivii de performanţă vor beneficia de facilităţile noului complex sportiv al LPS, nu doar elevii liceului din cartierul Micro XIV. Sala are aproape 200 de locuri şi este printre cele mai moderne din ţară. Stabilimentul sportiv este destinat cu precădere ramurilor sportive fotbal şi handbal, însă polivalenţa îi poate asigura omologarea pentru alte sporturi. De câteva săptămâni, elevii buzoieni se antrenează în noua sala, gradul de ocupare al acesteia fiind aproape de limita maximă.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.