VIDEO & FOTO | Meciuri tari în Cupa României. Vezi aici cum a decurs tragerea la sorţi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat astăzi tragerea la sorţi a sferturilor de finală din cadrul Cupei României – faza judeţeană 2017. În competiţie au mai rămas opt echipe care se vor lupta pentru trofeul acordat în cea mai veche întrecere internă pe arena „Gloria” în ultimul act care va avea loc pe 15 iunie anul acesta.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de Marian Lambru, secretarul general al AJF Buzău, în compania reprezentanţilor echipelor rămase în competiţie şi ai mass-mediei locale. Iată programul meciurilor care se vor disputa pe 10 mai, într-o singură manşă, pe terenul primeia trase la sorţi.

Victoria Grebănu – Montana Pătârlagele

FC Buzău – Victoria Boboc

Viitorul Ruşeţu – Petrolul Berca

AS Glodeanu Siliştea – Voinţa Lanurile

Partidele se vor disputa începând cu ora 17:00, ora la care vor începe şi semifinalele, în timp ce finala este programată în nocturnă, cu începere de la ora 20:00. Semifinalele se vor disputa pe 31 mai, în timp ce ultimul act al întrecerii va avea loc pe 15 iunie. Toate reacţiile echipelor participante după tragerea la sorţi de astăzi, miercuri, doar pe Buzăul Sportiv, în cadrul emisiunii „Prelungiri”, emisiune realizată în parteneriat cu AJF Buzău şi dedicată fotbalului buzoian.

Tragerea la sorţi a fost transmisă în direct de Buzăul Sportiv pe pagina de facebook

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.