Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Un nou magazin dedicat iubitorilor sportului va fi inaugurat pe 1 februarie, în Buzău! Peste 10.000 de produse de la 4 dintre cei mai cunoscuţi furnizori de echipament sportiv are noul showroom şi depozit al celor de la AMA FORTUNA SPORTS, în noua locaţie aflată Șoseaua București (Șos. Spătarului) nr. 49A, vis-a-vis de IDM DINAMIC Buzău.

Am stat de vorbă cu Marius Constantin, patronul societăţii AMA FORTUNA SPORTS despre cum a ajuns o afacere pornită din dragoste pentru sport la a furniza echipament sportiv echipelor naţionale şi cluburilor profesioniste. Mai multe, în videoclipul alăturat.

Potrivit celor de la AMA FORTUNA SPORTS, noua locație este spațioasă și modernă, şi a fost concepută special pentru a vă oferi o selecție mai largă de echipamente sportive de cea mai bună calitate, astfel încât să puteți găsi exact ceea ce căutați.

Indiferent dacă sunteți un pasionat de fotbal, un iubitor al tenisului sau un entuziast al sporturilor în aer liber, veți găsi aici tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maxim de activitățile sportive preferate. Gama noastră de produse s-a extins considerabil și cuprinde echipamente pentru diverse sporturi, precum fotbal, baschet, tenis, alergare, fitness și multe altele. Echipa noastră dedicată și specializată este pregătită să vă ofere asistență în alegerea echipamentului perfect pentru a vă ajuta să obțineți performanțe optime și să vă bucurați de confortul maxim pe teren. Indiferent de nivelul de experiență sau de preferințele dvs., vă stăm la dispoziție cu sfaturi personalizate și recomandări pentru a vă satisface nevoile.

Vă invităm cu drag să ne vizitați la noua noastră locație, unde veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru a practica sportul în cel mai înalt nivel. De asemenea, puteți explora gama noastră extinsă de produse și să faceți cumpărături online pe website-ul nostru echipament-sportiv.ro.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele sportive! Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0737910929 sau prin e-mail la adresa info@echipament-sportiv.ro.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.