VIDEO. Gloria a încheiat anul cu o victorie în campionat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a încheiat seria meciurilor oficiale din 2015 cu o victorie. Elevii lui Ion Viorel au învins formaţia Sport Club Bacău, principala contracandidată pentru ocuparea ultimului loc care duce în play-off-ul Ligii secunde. Echipa din Crâng a marcat prin Răduca şi Ghiţă. Gruparea buzoiană intră în vacanţa de iarnă pe treapta a şaptea, la doar două puncte de locul şase.
Gloria Buzău şi-a luat “la revedere” de la propriii suporteri în 2015 cu o victorie. Buzoienii au trecut cu 2 la 0 de Sport Club Bacău şi sunt la doar două puncte de locul şase, ocupat de adversara de sâmbătă, poziţie ce duce în play-off-ul eşalonului secund. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au deschis scorul în minutul 46, după o centrare a lui Nini Popescu, încheiată cu gol de Răduca.
Ghiţă a stabilit rezultatul final în minutul 68. Tânărul Danciu a scăpat singur cu portarul advers şi s-a dovedit altruist în faţa golului, pasând către Ghiţă, care a îndeplinit o simplă formalitate împingând mingea-n poarta goală.
Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi, mai ales că, graţie succesului înregistrat sâmbătă, Gloria îi răsuflă în ceafă echipei din Bacău.
Antrenorul divizionarei secunde îşi doreşte ca jucătorilor să le fie achitate o parte din restanţele salariale înainte de Sărbătorile de Iarnă, mai ales că fotbaliştii săi au intrat în cărţi pentru calificarea în play-off.
După etapa disputată sâmbătă, Gloria Buzău a încheiat anul pe locul şapte, cu 23 de puncte, la doar două distanţă de Sport Club Bacău, ocupanta ultimei poziţii care permite participarea în play-off-ul ligii a II-a. Fotbaliştii din Crâng au intrat în vacanţă, urmând ca partea secundă a campionatului să înceapă în primăvara anului viitor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Echipa din Crâng are şanse reale să intre în play-off
Articolul următorVIDEO. Liga 4: Metalul Buzău – Înfrăţirea Zoiţa 4 – 0
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".