VIDEO. Gloria în pericol! Cel mai bun marcator al echipei a vrut să plece din Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Clement Pălimaru, eroul buzoienilor în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, a vrut să părăsească echipa din Crâng imediat după înfrângerea suferită la Bacău. Golgheterul Gloriei din precedentele două sezoane nu s-a întors alături de colegi la Buzău, ci s-a îndreptat către Botoşani, oraşul natal. În cele din urmă, antrenorul Ion Viorel l-a convins să revină la echipă.
Neplătiţi de luni de zile, jucătorii Gloriei Buzău au început să dea semne că nu mai pot rezista în aceste condiţii. Clement Pălimaru, cel mai bun marcator al divizionarei secunde din Crâng în ultimele două stagiuni, a răbufnit după înfrângerea suferită de Gloria, etapa trecută, la Bacău, scor 1 la 0, cu formaţia Sport Club din localitate.
Ion Viorel l-a convins pe atacantul botoşănean să revină la Buzău pentru a pregăti meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, confruntarea în care buzoienii s-au impus graţie “dublei” semnate chiar de Pălimaru în minutele 7, respectiv 23.
Deşi înaintea sezonului, managerul general al clubului, Ion Viorel, a avut oferte concrete de la grupări din liga I şi a II-a, acesta nu regretă că a rămas la Buzău, deşi situaţia financiară actuală a echipei ar speria orice antrenor.
Cea mai importantă ofertă sosită în Crâng pe numele lui “Vioară” a fost de la CSMS Iaşi, gruparea condusă de Florin Prunea oferindu-i un salariu de 4.500 de euro lunar pentru a antrena în Copou. Nici Pălimaru nu a dus lipsă de oferte. Atacantul buzoienilor a fost căutat de mai multe echipe, însă relaţia apropiată pe care o are cu antrenorul Gloriei a făcut ca vârful botoşănean să îmbrace, în continuare, tricoul roş-albastru.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.