VIDEO. HM Buzău a încheiat anul en fanfare

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a încheiat anul en fanfare. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus cu 40 la 23, în deplasarea efectuată la Bucureşti. Partida cu Spartac s-a jucat în Sala Rapid, în detrimentul arenei din Calea Floreasca.
Handbalistele din Buzău au încheiat anul cu o victorie, care încununează evoluţia din prima parte a campionatului Diviziei A. Lipan şi compania s-au impus lejer, în etapa a XI-a din actuala stagiune, cu 40 la 23, după ce la pauză conduceau cu 23 la 8.
Succesul din capitală a făcut ca buzoiencele să ierneze pe treapta secundă a ierarhiei Diviziei A, seria de Est, cu reale şanse de a promova direct în primul eşalon al handbalului feminin. HM Buzău este la egalitate de puncte cu Danubius Galaţi, ambele având o linie identică de clasament în urma căreia au acumulat 28 de puncte. Cele două formaţii sunt despărţite doar de golaveraj.
Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au intrat în vacanţă pentru o săptămână, urmând ca, în curând, să reia pregătirile pentru partea secundă a campionatului. Echipa buzoiană a primit invitaţii pentru mai multe turnee amicale în perioada imediat următoare.
Campionatul Diviziei A se va relua pe 16 ianuarie, când HM Buzău se va deplasa la Târgovişte, pentru partida cu formaţia CSU din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Liga 4: Metalul Buzău – Înfrăţirea Zoiţa 4 – 0
Articolul următorVIDEO. Bidaşcu şi Tănase pleacă de la HM Buzău!
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".