VIDEO. HM Buzău a încheiat anul en fanfare

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a încheiat anul en fanfare. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus cu 40 la 23, în deplasarea efectuată la Bucureşti. Partida cu Spartac s-a jucat în Sala Rapid, în detrimentul arenei din Calea Floreasca.
Handbalistele din Buzău au încheiat anul cu o victorie, care încununează evoluţia din prima parte a campionatului Diviziei A. Lipan şi compania s-au impus lejer, în etapa a XI-a din actuala stagiune, cu 40 la 23, după ce la pauză conduceau cu 23 la 8.
Succesul din capitală a făcut ca buzoiencele să ierneze pe treapta secundă a ierarhiei Diviziei A, seria de Est, cu reale şanse de a promova direct în primul eşalon al handbalului feminin. HM Buzău este la egalitate de puncte cu Danubius Galaţi, ambele având o linie identică de clasament în urma căreia au acumulat 28 de puncte. Cele două formaţii sunt despărţite doar de golaveraj.
Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au intrat în vacanţă pentru o săptămână, urmând ca, în curând, să reia pregătirile pentru partea secundă a campionatului. Echipa buzoiană a primit invitaţii pentru mai multe turnee amicale în perioada imediat următoare.
Campionatul Diviziei A se va relua pe 16 ianuarie, când HM Buzău se va deplasa la Târgovişte, pentru partida cu formaţia CSU din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.