VIDEO. În topul finanţărilor de la CJ, Stejarul Buzău o ruşine în Divizia Naţională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

rc-stejarul-buzau

Sâmbătă, rugbiştii buzoieni au ocazia să spele din ruşinea păţită etapa trecută, când au fost umiliţi pe teren propriu. Echipa din Parcul Tineretului va întâlni, în deplasare, Rugby Club Bârlad, un adversar dificil în faţa căruia pot face uitată experienţa de acum o săptămână.

Stejarul Buzău va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00 formaţia Rugby Club Bârlad, în cadrul etapei a VIII-a din Divizia Naţională de Seniori. Buzoienii nu vor avea soarta uşoară, însă speră la o evoluţie onorabilă, în companiei unei echipe pe care o ajută inclusiv statistica. Adversara buzoienilor se află pe “val”, nu a suferit nici o înfrângere în campionat, iar şansele reale de a se împedica de trupa antrenată de Costică Merşoiu sunt foarte mici. Runda trecută, buzoienii au fost umiliţi în Parcul Tineretului cu 73 la 0 de CSM U23 Bucureşti. La sfârşitul acestei săptămâni, etapa cu numărul 8 a Diviziei Naţionale de Seniori mai programează următoarele confruntări:

Etapa a VIII-a, Divizia Naţională de Seniori
CS Politehnica Unirea Iaşi – RCM Galaţi
CS Năvodari – CSM Bucovina Suceava
CS Ştiinţa Petroşani – CSUAV Arad
CSA Steaua U23 – CSM U23 Bucureşti

Din şapte meciuri disputate până acum în DNS, buzoienii au câştigat un singur meci şi au suferit şase înfrângeri. RC Stejarul Buzău se află pe ultimul loc, din 10 echipe, cu doar patru puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.