VIDEO. Înfrângere la scor pentru Gloria Buzău + galerie foto!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-george-marcu

Gloria Buzău a încheiat seria evoluţiilor pozitive cu o înfrângere la scor la Bacău. Fotbaliştii grupării din Crâng au pierdut cu 4 la 0 confruntarea din oraşul lui Bacovia, după ce la pauză erau conduşi cu 3-0 iar pe toată durata partidei nu “au expediat” nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse. Buzoienii îşi pot lua revanşa etapa viitoare, când în Crâng va sosi nou promovata în Liga I, FC Voluntari.

Sport Club Bacău a făcut instrucţie cu Gloria Buzău, o echipă care şi-a îndeplinit obiectivul pentru stagiunea curentă, în curtea căreia se află fotbalişti ai căror grijă principală o reprezintă banii de mâncare sau motorină Băcăuoanii, aflaţi în aceeaşi situaţie ca a grupării din Crâng, dar cu dorinţa de a rămâne pe locul patru, au tranşat soarta partidei încă din primele şase minute. Vraciu a deschis scorul în minutul 2, iar Ţuţu a dublat avantajul gazdelor patru minute mai târziu. Cu un minut înainte de finalul primei reprize, Vraciu a dus scorul la 3 – 0 de la punctul cu var. În minutul 86, Dumitriu “a închis” tabela la 4-0. După fluierul final, Ion Viorel, tehnicianul oaspeţilor, a spus că îşi asumă înfrângerea de la Bacău, în condiţiile în care după victoria cu CF Brăila, acesta le-a dat liber elevilor săi două zile.

VIDEO ÎN ACEASTĂ SEARĂ!

Deşi s-au impus într-o manieră categorică, băcăuoanilor nu le-a fost gândul la sărbătoare. Cristi Popovici, tehnicianul celor de la Sport Club a deplâns situaţia financiară dificilă a formaţiei din Bacău.

Conferinţa de presă a celor doi tehnicieni, în format audio.

Ion Viorel, manager gen. Gloria Buzău: 

Cristi Popovici, antrenor SC Bacău:

Iată rezultatele complete înregistrate în cadrul etapei a VII-a, din prima serie a ligii secunde la fotbal:

Rezultate etapa a VII-a, Liga a II-a, Seria I

FC Voluntari – Rapid CFR Suceava: 4-1
SC Bacău – Gloria Buzău: 4-0
CF Brăila – Academica Argeş: 0-0

Galerie foto Sport Club Bacău – Gloria Buzău

Etapa viitoare, buzoienii vor disputa penultima partidă din actuala stagiune în faţa propriilor suporteri. Elevii lui “Vioară” vor primi vizita celor de la FC Voluntari, echipă deja promovată în primul eşalon.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.