VIDEO. Jucători străini în probe la Gloria Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Doi jucători străini şi-au făcut apariţia în cantonamentul Gloriei Buzău. Este vorba despre un mijlocaş lateral şi un atacant. Primul dintre ei este turc şi a evoluat în campionatul Suediei, în timp ce al doilea vine din Ghana şi a îmbrăcat ultima dată tricoul unei formaţii din a treia ligă germană.
Gloria Buzău primeşte întăriri din Turcia şi Ghana. Doi jucători de perspectivă s-au alăturat lotului pregătit de Ion Viorel în cantonamentul de la Poiana Pinului şi au efectuat deja primele şedinţe de pregătire alături de Marcu şi compania.

Gloria Buzau Cantonament 2016 (39)

Fizic, cei doi jucători stau bine. “Vioară” i-a observat la primele antrenamente fizice din stagiul de pregătire de la Poiana Pinului, iar din acest punct de vedere stranierii corespund cerinţelor antrenorului buzoian.

Gloria Buzau Cantonament 2016 (73)

Ion Viorel vrea să îi vadă pe cei doi la lucru cu mingea. Primul meci al buzoienilor va avea loc vineri, la Buzău, împotriva divizionarei judeţene din Căldărăşti.
În această pauză competiţională, din lotul Gloriei a plecat doar Eduard Chivu, reîntors la Olimpia Râmnicu Sărat după un periplu în Crâng. Dorin Burlacu a fost în probe la Rapid Bucureşti, însă râmniceanul nu a fost păstrat în lot de Dan Alexa, tehnicianul giuleştenilor.

Cu o singură excepţie, Gloria Buzău va aborda a doua parte a campionatului cu acelaşi lot de jucători. Tânărul Eduard Chivu s-a întors în Liga a III-a, la Olimpia Râmnicu Sărat, iar gruparea din Crâng nu a semnat deocamdată cu niciun jucător. Fotbaliştii şi antrenorii Gloriei consideră că omogenitatea este un punct forte în confruntările din a doua parte a campionatului.
Un singur jucător a părăsit Crângul în această pauză competiţională, iar faptul că Gloria Buzău îşi va păstra acelaşi lot de jucători şi în a doua parte a campionatului este văzut ca un atu de către fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel. Antrenorul buzoienilor se bucură de faptul că doar Eduard Chivu a fost redirecţionat către divizionara “C”, Olimpia Râmnicu Sărat şi că nici un alt jucător nu a părăsit Crângul în această pauză competiţională. Tehnicianul buzoienilor a spus că se fac eforturi considerabile pentru ca în a doua parte a sezonului lotul să nu sufere mari modificări. În Crâng se află în probe doi jucători străini. Este vorba despre un jucător ghanez şi un turc, ambii de profil ofensiv. Buzoienii puteau să-l piardă în această iarnă pe Dorin Burlacu, care a fost în probe la Rapid Bucureşti, însă giuleştenii nu l-au păstrat în lot pe decarul grupării din Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.