VIDEO | MECI DE PALMARES. Astăzi, ora 17:30: Metalul Buzău – CS Amara.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Meci de palmares pentru fotbaliştii buzoieni de la Metalul. Astăzi, formaţia din Buzău va întâlni pe teren propriu CS Amara, în manşa secundă a barajului pentru accederea în Liga a III-a. Metalul s-a impus cu 4 la 0 în meciul tur, iar la sărbătoarea buzoienilor şi-au anunţat prezenţa şi Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău

Fotbaliştii buzoieni de la Metalul Buzău vor disputa astăzi, pe stadionul „Cornel Negoescu” returul barajului pentru accederea în liga a III-a. După ce au câştigat meciul din Ialomiţa cu 4 la 0, întâlnirea de astăzi este o simplă formalitate pentru jucătorii antrenaţi de Vali Stan.

Jucătorii buzoieni nici nu concep să piardă jocul de astăzi, la care şi-au anunţat prezenţa deja sute de buzoieni. Printre aceştia se va afla şi Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, autoritate care se va implica în finanţarea grupării din Crâng.

Meciul dintre Metalul Buzău şi CS Amara este programat să înceapă la ora 17:30, pe stadionul „Cornel Negoescu”, iar accesul spectatorilor la această partidă este gratuit. În tur, Metalul s-a impus cu 4 la 0 graţie reuşitelor semnate de Iacob, Păun şi Lungoci, o „dublă”.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.