VIDEO. Nini Popescu, meciul vieții cu Farul Constanța

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

IMG_20141115_125644

Juniorii Gloriei Buzău bifează evoluții remarcabile la seniori

Nini Popescu, tânărul jucător de bandă al Gloriei Buzău, a făcut meciul vieții în partida câștigată de buzoieni cu 3 la 0 în ultimul meci oficial din 2014. Popescu a marcat un gol și și-a trecut în cont două „assist-uri”. Evoluția sa a fost remarcată de Ion Viorel, care îl consideră un jucător-cheie în angrenajul echipei.

Jucătorii sub 21 de ani ai Gloriei Buzău fac furori în Crâng. Mijlocașul Nini Popescu și-a trecut în palmares cel mai bun joc pentru gruparea buzoiană la doar 20 de ani. Fost junior al formației Petrolul Ploiești, Popescu a efectuat stagii de pregătire alături de echipa prahovenilor, însă tehnicianul Cosmin Contra a decis că nu poate face față la formația de seniori a „lupilor”. Ion Viorel, tehnicianul echipei buzoiene, a remarcat evoluția tânărului jucător. Popescu a mai trecut pe la Unirea Slobozia și CSM Câmpina, iar din vară s-a alăturat lotului Gloriei Buzău. Mijlocașul se mai află sub contract cu gruparea din Crâng încă două sezoane.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentTV Sport. Invitat: Pompiliu Coşconea, preşedinte AJF Buzău
Articolul următorVIDEO. Gloria Buzău a încheiat anul „en fanfare”
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".