VIDEO. Primul meci, prima victorie! HM Buzău s-a impus cu 32 la 24 în faţa formaţiei Danubius Galaţi în primul meci din 2015

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

DSC_0264

Jucătoarele echipei locale de handbal au reuşit să îşi adjudece primul meci oficial din 2015, disputat în faţa propriilor suporteri. Gruparea antrenată de Romeo Ilie s-a impus cu 32 la 24, în faţa gălăţencelor de la Danubius, iar săptămâna viitoare vor profita de pauza competiţională și vor participa la inaugurarea unei săli de sport la Cisnădie.


Buzoiencele au început cu dreptul seria partidelor oficiale din 2015. În faţa a câteva sute de spectatori, elevele lui Romeo Ilie au câştigat confruntarea cu Danubius Galaţi, cu 32 la 24, 16 – 11 la pauză. Preşedintele clubului, Ștefan Miloș, s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătoarelor de la HM Buzău şi speră ca Lipan şi Compania să se claseze la finalul stagiunii pe poziţia secundă, loc ce dă dreptul de a participa la barajul pentru promovarea în Liga Națională.

În perioada următoare, HM Buzău va profita de pauza competiţională. Echipa va participa la inaugurarea arenei formaţiei Măgura Cisnădie, din judeţul Sibiu. Buzoiencele se vor deplasa, sâmbătă, la Cisnădie, acolo unde vor întâlni, într-un joc amical, echipa Măgura din localitate.
Campionatul se va relua peste două săptămâni, atunci când HM Buzău va întâlni, în deplasare, CSU Târgovişte. După prima etapa a returului, buzoiencele sunt pe locul III în ierahia Diviziei A, cu 22 de puncte, cu două mai puţine față de ocupanta locului secund, Ştiinţa Bucureşti.

Pentru HM Buzău au marcat: Anca Ionescu (9 goluri), Laura Zafiriadis (7), Anca Badea (4), Cristina Clisu (4), Simona Duţă (3), Roxana Tabarcea (3), Florina Biro (2).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.