VIDEO. S-A SUCIT! TOMA, FANUL FRF! Face Centru de Excelenţă, dar nu dă bani sportului local

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În doar două săptămâni, primarul Constantin Toma şi-a schimbat complet părerea despre finanţarea sportului buzoian. După ce a promis bani echipelor de futsal, handbal şi rugby, edilul buzoian a spus că nu mai dă bani decât pentru realizarea Centrului de Excelenţă al FRF, un proiect derizoriu, care nu aduce nimic buzoienilor de rând.
toma-constantinIeri după amiază, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău s-a întâlnit în mare taină la Bucureşti cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, consilierul acestuia şi Adrian Petre, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău totodată conducător al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Dacă în urmă cu două săptămâni Toma “habar nu avea” care sunt beneficiile buzoienilor privitoare la proiectul FRF, după întrevederea cu aceştia edilul a devenit fanul numărul 1 al Centrului de Excelenţă.

Toma, în urmă cu două săptămâni: „Habar n-am ce beneficii vor avea buzoienii!”

Vezi aici declaraţia video intregrală!

Nu doar că Toma s-a transformat peste noapte într-un susţinător înfocat al demersului implementat de FRF şi susţinut de AJF Buzău, dar acesta a hotărât ca anul acesta echipele de handbal feminin, futsal şi rugby să nu primească nici un sfanţ, o decizie în antiteză cu ceea ce declara în urmă cu două săptămâni, deşi primele două au promovat în primul eşalon. Toma a fost întrebat iaraşi care este câştigul buzoienilor de pe urma acestui proiect, însă de această dată primul om al oraşului “a fentat” întrebarea precizând că va da mai multe detalii în cadrul emisiunii “Sport Maxim”, de la TV Buzău. Centrul de Excelenţa “Tricolor 11” va aduce la Buzău cei mai buni juniori din ţară sub 16 ani, care vor fi elevi ai Liceului cu Program Sportiv din localitate. În proiectul FRF, Romică Stan, fostul jucător al Gloriei Buzău, va împărţi banca tehnică cu Marian Damaschin, fostul fotbalist al lui Dinamo şi Rapid Bucureşti. Proiectul urmează să fie implementat la sfâşitul lunii august.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.