VIDEO + FOTO. Săgeata a câştigat prima ediţie a Cupei AJF Buzău! TEAM s-a impus cu 13 la 3 în finala cu Merei

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Duminică, pe stadionul „Gloria” din Buzău s-a disputat ultimul act al ediţiei inagurale a Cupei AJF Buzău, întrecere de fotbal juvenil, dedicată echipelor din campionatul judeţean. TEAM Săgeata a câştigat prima ediţie a trofeului, după ce s-a impus în finală cu 13 la 3, în faţa celor de la Partizanul Merei.

PARTIZANUL-MEREIPuştii de la TEAM Săgeata au cucerit trofeul primei ediţii a Cupei Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Jucătorii antrenaţi de Vasile Biţă s-a impus cu 13 la 3 în faţa jucătorilor de la Partizanul Merei, după ce la pauză tabela stadionului „Gloria” arăta 9 la 1.

TEAM-SAGEATACu mai mulţi jucători trecuţi prin curtea Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”, echipa din Săgeata a defilat în faţa mai neexperimentaţilor fotbalişti de la Merei. Meciul a fost conduşi de o brigadă de perspectivă, formată din arbitrii foarte tineri. Echipa câştigătoare a fost premiată de preşedintele AJF Buzău, Adrian Petre. Câştigătorii au primit medalii, trofeul şi un set de echipament sportivi din partea organizatorilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.