VIDEO: Şeful noii comisii de arbitraj din cadrul AJF, o dezamăgire în ochii echipelor de la judeţ?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dorobantu

După un tur de campionat, schimbarea preşedintelui Comisiei de Arbitraj din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău s-a dovedit a nu fi pe placul echipelor participante în întrecerile judeţene. Cluburile din al patrulea eşalon deplâng calitatea arbitrajului, majoritatea dezaprobând schimbarea lui Gicu Mihalache cu Marian Dorobanţu. Preşedintele AJF, Pompiliu Coșconea, şi-a menţinut doza de diplomaţie, rezumându-se la a declara „că lucrurile se vor îmbunătăţi”.


Coşconea îşi doreşte ca, într-un timp foarte scurt, calitatea arbitrajelor să crească, iar inccidentele cauzate de deciziile eronate la meciurile din cadrul întrecerilor judeţene să scadă. Şeful fotbalului buzoian nu a făcut comentarii legate de activitatea Comisiei de Arbitrii, după înlocuirea lui Mihalache cu Dorobanţu, însă speră ca probleme din arbitraj să fie remediate cât mai curând.

Principalele candidate la promovarea în al treilea, respectiv al patrulea eşalon, deplâng însă situaţia arbitrajului din momentul de faţa. După un tur de campionat presărat cu incidente şi tentative de „blat”, majoritatea acestora regretă fosta conducere a comisiei buzoiene.

După ce a ocupat funcţia de preşedinte al Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Buzău o perioadă îndelungată, Gicu Mihalache a fost schimbat cu fostul arbitru internaţional Marian Dorobanţu. Modificarea a fost făcută prin prisma presiunii exercitate de noii membri ai Comitetului Executiv al AJF Buzău. Pentru schimbare au votat Sorin Cârjan – reprezentantul ligii a IV-a, Adrian Petre – vicepreşedintele AJF şi Iulian Trăznea – reprezentantul ligii a V-a.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.