VIDEO: Serie de foc pentru HM Buzău. După „încălzirea” cu Piatra Neamţ, urmează 4 partide cât un campionat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

hmEchipa locală de handbal va avea parte de un program infernal în perioada imediat următoare. HM Buzău îşi va face „încălzirea” duminică, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu HCF Piatra Neamţ, după care va urma o serie de patru meciuri dificile. Handbalistele antrenate de Romeo Ilie vor întâlni Ştiinţa Bucureşti, Rapid Bucureşti, Spartac Bucureşti şi CSM 2 Bucureşti, în doar 30 de zile.


Complexul „Bucureşti” încă dă târcoale echipei locale de handbal feminin din Buzău. În următoarele săptămâni, trupa antrenată de Romeo Ilie va avea parte de cei mai dificili adversari din actuala stagiune. Rezultatele pot duce formaţia buzoiană în topul clasamentului Diviziei Naţionale sau îi pot curma din nou visul de a ajunge în Liga Naţională. Până la cele patru partide „de foc”, echipa locală va întâlni duminică, pe teren propriu, formaţia HCF Piatra Neamţ

Meciul cu HCF Piatra Neamţ se va disputa în cadrul etapei a V-a din seria A a Diviziei Naţionale la handbal feminin. După primele trei jocuri echipa din Buzău ocupă ultimul loc pe podiumului Diviziei Naţionale cu trei victorii din tot atâtea partide.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.