VIDEO. Talismanul „glorioşilor”. Ultima dată când au promovat în Liga I, buzoienii încheiaseră anul pe locul IV şi şi-au petrecut stagiul de iarnă tot la Monteoru

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GLORIA-BUZAU-1

Fotbaliştii divizionarei secunde Gloria Buzău se află de două zile în primul stagiu de pregătire centralizată din această iarnă în staţiunea Monteoru. Înainte de ultima promovare în primul eşalon, echipa din Crâng s-a antrenat în aceeaşi locaţie şi s-a aflat la sfârşitul anului tot pe a patra poziţie în clasament. În ciuda posibilităţilor financiare restrânse, antrenorul buzoienilor nu a renunţat la ideea unui cantonament în afara graniţelor ţării.


Dacă istoria s-ar repeta, fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel ar trebui să promoveze anul acesta în Liga I. La fel ca în 2006, jucătorii buzoieni au pregătit partea secundă a campionatului tot la Pensiunea „Casa cu Tei”, de la Sărata-Monteoru, şi ocupau acelaşi loc patru la sfârşitul anului calendaristic.

Antrenorul buzoienilor a spus că nu a renunţat la posiblitatea pregătirii jucătorilor într-un stagiu care să fie organizat în afara graniţelor, însă pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de susţinere fianciară. Cel mai probabil „glorioșii” ar urma să meargă în oraşul Belek, din regiunea turcească Antalya.

Tehnicianul grupării din Crâng a ţinut să evidenţieze câteva din beneficiile organizării principalului stagiu de pregătire în Turcia. Fotbaliştii buzoienii sunt de două zile în staţiunea Sărata Monteoru. Pentru ei urmează un program infernal pentru readaptarea organismului la efort, urmând să întâlnească CS Ştefăneşti, într-un prim joc de pregătire.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.