Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

George Timiş, fostul şef de secţie al ramurii sportive „fotbal” din cadrul SCM Gloria Buzău a fost rpezent pentru prima dată de la demisia de la clubul din Crâng, într-o emisiune video. S-a întâmplat zilele trecute, în cadrul producţiei „În slujba sportului”, moderată de Cătălin Păduraru, la News Buzău, acolo unde fostul „glorios” a atins o sumedenie de subiecte interesante. Mai jos aveţi cele mai importante declaraţii ale lui Timiş şi înregistrarea intergrală a emisiunii de la News Buzău.

George Timiş, fost şef de secţiei SCM Gloria Buzău „fotbal”: „Gloria Buzău este nou promovată pe hârtie, dar jucătorii sunt de Liga I, Liga a II-a. Nivelul Ligii a II-a nu este cel la care ne aşteptam… Este trist că nu ai voie să promovezi. Asta e clar. Cred că dacă toată lumea era corectă şi îi spunea de la început lui Ilie, s-ar fi pus problema altfel. Sunt sigur ca lui Ilie nu îi convine ce se întâmplă. Nu e o scuză, că ai jucători buni şi că trebuie să fi mai în faţă. Sunt sigur că Ilie nu este mulţumit faţă de ce se aştepta. Nu-mi permit să-i dau sfaturi, dar nici rezultatele nu-l ajută. Va fi o culpă comună…Să vedem dacă la anul îşi doresc promovarea, ar trebui deja să demareze nişte activităţi în sensul ăsta. Gloria Buzău este un club cu salariile la zi, nu comentez cumulul lor.Totul depinde de schimbări, de viitorul primar. Acum nu regreţi că nu s-au găsit soluţii în vară? Era o şansă să fim acolo. Cred că cine a coordonat activitatea a avut teamă. Trebuia să jucăm, să fim în faţă. Apare suspiciunea că jucătorii îşi iau salariu şi nu joacă. Nu acuzăm pe nimeni, dar regreţi că nu eşti acolo (n.r. în prima parte a campionatului). . Pentru Ilie nu este uşor, cu acest impediment legat de promovare, dar Ilie, te-ai înhămat, trebuie să o scoţi! Nu ştiu dacă Ilie Stan ştia sau nu ştia de faptul că nu aveam drept de promovare. Nu este ceva simplu să obţii dreptul de promovare, dar nici ceva greu. Totuşi, unde muţi echipa? O iei de la Consiliul Local şi la ce firmă o muţi?” – despre promovarea în Liga I şi lipsa dreptului de accedere în primul eşalon

Citeşte şi: 

VIDEO | Timiş, ex-şef „fotbal” SCM Gloria Buzău: „Numirea mea, o telenovelă. Dacă nu era Marcel Ciolacu, nu ajungeam niciodată în Crâng!”

VIDEO | SĂGEŢI CĂTRE CAZAN. Timiş, ex-şef de secţie: „Gloria Buzău nu e armată să dăm ordine, să vedem care-i mai tare, care e mai şmecher!”

Vezi mai jos înregistrarea integrală | News Buzău – În slujba sportului, emisiunea integrală moderată de Cătălin Păduraru

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.