VIDEO. Victorie pentru antrenor! La revenirea în L5, Balta Albă a învins cu 8-2 Poşta Câlnău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

balta-alba
La revenirea în Liga a V-a, AS Balta Albă nu a avut milă de Pheonix Poşta Câlnău. Jucătorii de lângă Râmnicu Sărat i-au făcut un cadou pe măsură antrenorului Valerică Ghilică, care a îndeplinit 45 de ani în următoarea zi de după joc. AS Balta Alba a învins cu 8 la 2 formaţia din Poşta Câlnău şi şi-a anunţat dorinţa de a accede în primul eşalon judeţean.

Debutantă în Liga a V-a, AS Balta Albă a învins la scor Pheonix Poşta Câlnău şi se află pe locul doi după prima etapă, fiind despărţită de golaveraj de fotoliu de lider. Fotbaliştii din Balta Albă au învins cu 8-2 confruntarea cu cei din Poşta Câlnău.

Antrenorul Valerică Ghilic.
Antrenorul Valerică Ghilic.

Formaţia din Balta Albă a reuşit să bifeze transferuri importante, care ar face invidioase chiar şi componentele ligii a IV-a. Andrei Croitoru de la campioana Petrolul Berca şi încă doi fotbalişti de la Olimpia Râmnicu Sărat sunt mutările perfectate în această vară de “vişinii”. În ciuda victoriei la scor, tehnicianul celor de la Balta Albă a tras un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului, care a lăsat de dorit în disputa cu Poşta Câlnău. Deşi e nou promovată, AS Balta Albă vrea să promoveze în Liga a IV-a, acesta fiind obiectivul declarat pentru stagiunea în curs. Oficialii formaţiei din Balta Alba au gânduri mari cu echipa de fotbal. AS Balta Albă ocupă locul doi, fiind despărţită de golaveraj de liderul Pescăruşul Luciu. Etapa viitoare, AS Balta Albă se va deplasa la Ruşeţu pentru jocul cu echipa Viitorul din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.