VIDEO. Victorie pierdută! HC Buzău 2012 – HC Farul Constanţa: 22-22, (11-9)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzoienii de la HC Buzău 2012 au fost la un pas de o mare victorie, duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”. Handbaliştii buzoieni au avut un avans de cinci goluri în confruntarea cu Farul Constanţa însă finalul de meci i-a costat pe buzoieni victoria. Epuizarea fizică şi lipsa de experienţă au făcut ca gruparea de pe Litoral să revină şi să obţină un punct la Buzău.
HC Buzău 2012 a încheiat la egalitate, scor 22 la 22, duelul cu HC Farul Constanţa disputat duminică la Buzău, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în cadrul etapei cu numărul 22 din Seria A din eşalonul secund. Buzoienii au condus cu 11 la 9 la pauză şi la o diferenţă de cinci goluri la jumătatea reprizei secunde, însă oaspeţii au revenit pe final şi în ultimele secunde au izbutit să egaleze.
În ciuda faptului că buzoienii nu au putut gestiona diferenţa de goluri care le putea aduce victoria, Răzvan Voicu, team managerul formaţiei buzoiene este mulţumit de remiza cu gruparea constanţeană.
Constănţenii s-au mulţumit şi ei cu un punct după deplasarea la Buzău. Lupta dintre cele două echipe se dă pentru a patra poziţie în ierarhia Seriei A din liga a II-a, iar meciurile următoare vor fi decisive clasamentul final.
Potrivit site-ului federaţiei de specialitate, HC Buzău 2012 ocupă locul patru cu 37 de puncte. Etapa viitoare, buzoienii se vor deplasa Moreni, pentru jocul cu formaţia GSIP din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.