VIDEO. „Vioară”: „Nu am avut o echipă atât de bună nici la barajul din 2003, nici la promovarea din 2007”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-viorel-2015

Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău îşi laudă elevii pentru evoluţia din actuala stagiune. „Vioară” a spus la primul antrenament al buzoienilor din 2015 că asemenea jucători nu a avut sub comandă nici la barajul din 2003 disputat de Gloria Buzău în faţa timişorenilor de la Poli AEK şi nici în 2007, când după 20 de ani a readus gruparea din Crâng pe prima scenă fotbalistică a ţării.

În ciuda condiţiilor financiare dificile, fotbaliştii divizionarei secunde din Crâng se află pe a patra poziţie în prima serie a ligii secunde la fotbal, după un tur şi jumătate din actuala stagiune. Jucătorii Gloriei Buzău au acumulat 25 de puncte după 16 meciuri, reuşind totodată să înregistreze rezultate mai mult decât onorabile în faţa pretendentelor la accederea în primul eşalon. La prima şedinţă de pregătire din acesta an, Ion Viorel, antrenorul buzoienilor a spus că niciodată nu a pregătit un lot mai valoros decât cel actual, nici măcar la barajul pentru promovarea în Divizia A, disputat în 2003 şi nici în 2007 când i-a promovat pe „glorioşi” în prima ligă.

Având în vedere rezultatele extraordinare obţinute în condiţii financiare vitrege, Ion Viorel speră ca anul acesta bugetul echipei din Crâng să fie suplimentat, atât de la primăria, cât şi cu bani veniţi de la Consiliul Judeţean şi din mediul privat.

Liga a II-a se va relua pe 28 februarie, cu etapa a XVII-a, rundă în care elevii lui Ion Viorel vor întâlni în deplasare „lanterna roşie” FCM Dorohoi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.